Het leven is kut…

Ik stond weer eens voor een zaaltje mensen. In een intieme mooie boekhandel, met mensen die ik al liefhad en mensen die ik nog niet kende om lief te hebben. We hielden een klein feestje voor het bestaan van ons prachtige boek ‘het mens achter de labels’, waarvan de derde druk binnenkort in de winkels ligt. Op het korte feestje waren veel schrijvers die we vooral digitaal hadden gezien en eigenlijk toch al heel goed kenden. Nu staan de dsmmeisjes met hun naam op de muur van de Nieuwe Boekhandel, onder een wijze uitspraak. En ik ben trots en moe.

Het leven is kut

Winkel

Zoek je een cadeau?


Koop mijn boeken:

Een reactie

  1. Terecht trots! Ik zag op Twitter al het één en ander voorbijkomen en volgens mij hebben jullie er een prachtig feestje van gemaakt. En binnenkort al de derde druk. Dat betekent dus dat er hoop ik al veel mensen iets van geleerd hebben;).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *